Turun Markiisi ja Peite Oy

Turun Markiisi ja Peite Oy - Vesontie 1. 21290 Rusko - puh: +358 (0)2 434 8500 - info(at)markiisijapeite.com

Tuotteet

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä
+358 2 4348500

Aukioloajat
ark. 8-16

banneribanneri

WeiTop Vivienda

WeiTop Vivienda on Weinorin ympärivuotiseen käyttöön suunniteltu lasihuone. Kesäisin voit avata sen lasiseinät, jolloin siitä muodostuu tyylikäs ja toimiva katettu terassi puutarhaasi. Talvella se toimii huoneenasi luonnossa, isot lasitetut seinät antavat vaikutelman ulkonaolosta avoimen taivaan alla ja puutarhan keskellä. Samalla kuitenkin rungon eristys ja lämpölasit varmistavat, että sinulla on yhtä mukavan lämmin kuin muualla talossa.

weitopweitop1

WeiTop Vivienda esite (Eng)


Katon muodot

 

Katosvalikoima on monipuolinen, joten huone voidaan rakentaa toiveiden mukaan lähes joka paikkaan. Katon muodoille on paljon eri vaihtoehtoja, katon kallistuskulman voi valita väliltä 5º – 35º ja seinä- sekä ovivalikoima on erittäin laaja.

 

 

suorakulmio Suorakulmion muotoinen terassikate viistoetukulma Terassikate viistoilla etukulmilla
 viistokatto  Terassikate viistolla katolla  viisto  Terassikate viistolla katolla ja etukulmilla
 ulospain  Ulospäin kaventuva terassikate  kaventuva  Sisäänpäin kaventuva terassikate
 kulma  Terassikate kulmaan

Seinät

 

Liu’uta, taita, kallista. Weinorin laajasta seinäelementtivalikoimasta löytyy varmasti sopivat elementit kaikkiin käyttötarkoituksiin.

 

kokoontaittuva

Kokoontaitettava lasiseinä on ideaali valinta, kun terassista halutaan tarvittaessa tehdä täysin avoin puutarhaan.

 rinnakkaiset

Rinnakkaiset liukuovet ovat oiva valinta, kun lasipinta-ala halutaan mahdollisimman isoksi. Isokin ovi on helposti nostettavissa ja liu’utettavissa syrjään.

 kiinteä Kiinteä lasitus, taitto-ovet ja -seinät – Voit yhdistellä haluamiasi elementtejä seinään. Elementit sopivat täydellisesti yhteen, jolloin seinän ulkonäkö on harmooninen.
 liukuovi Liukuovien avulla voit avata seinästä vain haluamasi osan tai tarvittaessa saat lähes koko seinän avoimeksi.
 rinnakkaisetliuku Rinnakkaiset liuku- ja taitto-ovet antavat mahdollisuuden, joko avata seinä kokonaan tai kallistaa seinää paremman ilmanvaihdon aikaansaamiseksi.

Värivaihtoehdot
Weinorin värivalikoima on erittäin laaja, josta löytyy varmasti miellyttävä väri jokaiselle. Perusvärejä on 47 ja pienellä lisäkustannuksella on valittavissa 8 erikoisväriä, jotka ovat käsitelty estämään naarmuuntumista ja hylkimään likaa. Toki sinulla on mahdollisuus valita myös yli 200 RAL-väristä itsellesi sopivin.

Weinor Värimaailma


Lisävarusteet

Viviendaan on saatavilla monia erilaisia lisävarusteita, joiden avulla teet lasihuoneestasi entistä miellyttävämmän ja helppokäyttöisemmän.

 

 

lisävaruste Kun aurinko paistaa pitkään ja kuumasti, niin lasihuoneen lämpötila saattaa nousta korkeaksi.Erilaisten katosmarkiisien avulla estetään lasihuoneen kuumeneminen. Katosmarkiisit tulevat samalta valmistajalta lasihuoneen kanssa, joten ne sopivat täydellisesti yhteen rakenteellisesti ja ulkonäöllisesti.
 seinäelementti
Seinäelementeille on saatavilla erilaisia screen markiiseja. Näiden avulla suojaat lasihuoneesi uteliailta katseilta ja alhaalta paistavalta auringolta. Weinorin pysysuoraan laskevat markiisimallit ovat Aruba ja Vertitex (RedDot Design palkinnon voittaja 2008).Markiiseja ohjaat kätevästi kaukosäätimellä.
 kattotuuletin Weinorin kattotuulettimen avulla pidät raikkaan ilman lasihuoneessasi. Pienen kokonsa ansiosta kattotuuletin on huomaamaton, tuuletin on myös käyntiääneltään erittäin hiljainen. Kattotuuletinta ohjaat kätevästi kaukosäätimellä.
 kattoikkuna Kattoikkuna toimii hyvänä ilmanvaihdon lisänä. Kuuma ilma poistuu nopeasti kattoikkunan kautta. Kattoikkuna liukuu lähes äänettömästi kiinni ja auki kaukosäädintä käyttämällä.
Remoto WeiTronic Remoto kaukosäätimen avulla voit ohjata kaikkia Viviendaan haluamiasi lisävarusteita lempituolissasi istuen.Kaukosäätimellä avaat ja suljet markiisit sekä kattoikkunat, himmennät valaistusta ja säädät tuulettimien voimakkuutta.

Tekniset tiedot

 

Maksimi leveys 1050cm
Maksimi syvyys 500cm
Kallistuskulma 5º – 35º
Eristys Eristyskumit: 25, 28, 30, 32mm
Seinäelementit (eristettyjä) Kiinteät (w70-w), ikkunat ja ovet (w70-w), liukuovet (w45-w), nosto/liukuovet (w45-w), liuku- ja kallistusovet (w70-w), haitarielementit (w60-w)
Valinnaiset Valmius markiiseille, vesikourun suodatinverkko
Markiisit WGM-sarja, Aruba-sarja ja Vertitex
 Vivienda lasihuone on erittäin hyvin eristetty. Tätä tukee loistavat tulokset todistetuissa testeissä