Turun Markiisi ja Peite Oy

Turun Markiisi ja Peite Oy - Vesontie 1. 21290 Rusko - puh: +358 (0)2 434 8500 - info(at)markiisijapeite.com

Tuotteet

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä
+358 2 4348500

Aukioloajat
ark. 8-16

banneribanneri

WeiTop Terrazza

WeiTop Terrazza on suunniteltu tarjoamaan pysyvää sääsuojaa terasseille. Suojan lisäksi se parantaa talon, terassin ja puutarhan ulkonäköä sekä tuo lisämahdollisuuksia terassin käyttöön. WeiTop Terrazza pidentää terassikautta viikoilla, joten voit nauttia terassistasi pitkälle syksyyn.

 

terrazza1  terrazza2

 

Weinor WeiTop Terrazza esite (Eng.)

 

 

Katemuodot

WeiTop Terrazzan voi asentaa erimuotoisena moniin eri paikkoihin. Monipuolisen järjestelmän ansiosta voimme tarjota katteet lähes joka terassille. Katetta ei ole pakko kiinnittää seinään, joten WeiTop Terrazzan avulla voimme tehdä sinulle vaikka vapaasti seisovan tyylikkään autokatoksen.

kate1kate2 kate3kate4 kate5
kate6kate7 kate8kate9 kate10

 

Värivalikoima

Weinorin värivalikoima on erittäin laaja, josta löytyy varmasti miellyttävä väri jokaiselle. Perusvärejä on 47 ja pienellä lisäkustannuksella on valittavissa 8 erikoisväriä, jotka ovat käsitelty estämään naarmuuntumista ja hylkimään likaa. Toki sinulla on mahdollisuus valita myös yli 200 RAL-väristä itsellesi sopivin.

 

Weinor Värimaailma pdf

 

Lisävarusteet

Weitop Terrazzaan voit lisäksi liittää erilaisia markiiseja, seiniä sekä käyttömukavuutta tuovia lisävarusteita.

lisävarusteet alaistus ja lämmittimet pidentävät terassin käyttöaikaa entisestään.Lux Design valaisimet luovat mukavaa tunnelmaa ja antavat mahdollisuuden käyttää terassia pitkälle iltaan.Lämmittimien tuoman mukavan lämmön ansiosta terassilla on mukava istua vaikka ilma ulkona viilenee.Weinorin Tempura lämmittimet eivät tuhlaa energiaa ilman lämmittämiseen, vaan niiden lämpöteho kohdistuu ihmisiin ja esineisiin.

 

Lämmittimet ja valokiskot toimitetaan halutessasi samoilla väreillä kuin katteen runko, joten ne sopivat täydellisesti yhteen.

 

Kaikkia lisävarusteita ohjaat tietenkin yhdellä kaukosäätimellä lempituolissasi istuen.

 

 

Markiisit

Weitop Terrazzaan on saatavilla monia erilaisia markiiseja tuomaan aurinko- sekä näkösuojaa.

markiisi1 Katteen yläosaan on saatavilla erilaisia katosmarkiiseja, joiden avulla estetaan auringon lämpösäteily terassille tehokkaasti. Markiisit toimitetaan vakiona moottorikäyttöisenä, joten niiden avaaminen ja sulkeminen käy tarvitaessa vaivattomasti.Katteen yläpintaan voidaan asentaa WGM markiisi.Katteen alapintaan taas on saatavilla Sottezza markiisi.
Katteen sivuille sekä päätyihin on myös saatavilla erilaisia markiiseja estämään uteliaiden naapureiden katseet, alhaalta paistavan auringon säteet ja tuulen.VertiTex ja Aruba ovat sähkökäyttöiset markiisit, jotka on helposti asennettavissa Terrazzaan.Paravento on helposti yhdellä kädellä avattava ja suljettava sivuverho markiisi2