Turun Markiisi ja Peite Oy

Turun Markiisi ja Peite Oy - Vesontie 1. 21290 Rusko - puh: +358 (0)2 434 8500 - info(at)markiisijapeite.com

Tuotteet

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä
+358 2 4348500

Aukioloajat
ark. 8-16

banneribanneri

Glasoase

Weinorin Glasoase on terassille rakennettava lasiseinäjärjestelmä. Se voidaan yhdistää WeiTop Terrazzaan tai jo olemassa olevaan terassikatteeseen.

 

Seinäelementeissä ei ole kehyksiä ja näin näkyvyys puutarhaan on esteetön. Glasoasen avulla voit sulkea terassin helposti  ja näin se tarjoaa erinomaisen suojan tuulta ja sadetta vastaan.

 

Lasiseinät on helppo siirtää nippuun terassikatteen reunaan silloin, kun haluat avata terassin.

Glasoase Glasoase2

 

 

Weinor Glasoase esite (Eng.)


Muodot

Glasoase on saatavilla monilla eri muodoilla, joten sen rakentaminen onnistuu lähes joka terassille.

 

parveke Terassikate parvekkeen kohdalle kulma Terassikate kulmaan
 90  Terassikate 90°-kulmilla ja sisennetyillä tuilla.  135 Terassikate 135°-kulmilla
 katonulostulo  Terassikate katon ulostulolla ja 135°-kulmilla.  90ulostulo  Terassikate katon ulostulolla, 90°-kulmilla ja sisennetyillä tuilla.

Seinät

Lasiseinät ovat täysin kehystämättömät, joten näkyvyys terassin ympäristöön on esteetön. Lasit on helposti siirrettävissä tarvittaessa sivuun, jolloin terassi saadaan taas täysin avoimeksi.

lasiseinä Kokoontaitettava lasiseinä liukuvat Liukuvat elementit ja käännettävä ovi
 kiinteä Kiinteät ovet / seinät  rinnakkaiset Rinnakkaiset liuku- ja taitto-ovet

Värivalikoima

Weinorin värivalikoima on erittäin laaja, josta löytyy varmasti miellyttävä väri jokaiselle. Perusvärejä on 47 ja pienellä lisäkustannuksella on valittavissa 8 erikoisväriä, jotka ovat käsitelty estämään naarmuuntumista ja hylkimään likaa. Toki sinulla on mahdollisuus valita myös yli 200 RAL-väristä itsellesi sopivin.

Weinor Värimaailma 

 


Lisävarusteet

Glasoase on mahdollista varustaa erilaisilla lisävarusteilla ja markiiseilla, jotka tuovat lisää mukavuutta terassin käyttöön.

lisävarusteet Valaistus ja lämmittimet pidentävät terassin käyttöaikaa entisestään.Lux Design valaisimet luovat mukavaa tunnelmaa ja antavat mahdollisuuden käyttää terassia pitkälle iltaan.Lämmittimien tuoman mukavan lämmön ansiosta terassilla on mukava istua vaikka ilma ulkona viilenee. 

Weinorin Tempura lämmittimet eivät tuhlaa energiaa ilman lämmittämiseen, vaan niiden lämpöteho kohdistuu ihmisiin ja esineisiin.

 

Lämmittimet ja valokiskot toimitetaan halutessasi samoilla väreillä kuin katteen runko, joten ne sopivat täydellisesti yhteen.

 

Kaikkia lisävarusteita ohjaat tietenkin yhdellä kaukosäätimellä lempituolissasi istuen.


Markiisit

Glasoaseen on mahdollista asentaa erilaisia markiiseja, jotka antavat suojaa sekä auringolta, että uteliailta katseilta.

markiisit Katteen yläosaan on saatavilla erilaisia katosmarkiiseja, joiden avulla estetaan auringon lämpösäteily terassille tehokkaasti. Markiisit toimitetaan vakiona moottorikäyttöisenä, joten niiden avaaminen ja sulkeminen käy tarvitaessa vaivattomasti. Katteen yläpintaan voidaan asentaa WGM markiisi ja alapintaan taas on saatavilla Sottezza markiisi.
 markiisi Katteen sivuille sekä päätyihin on myös saatavilla erilaisia markiiseja estämään uteliaiden naapureiden katseet sekä alhaalta paistavan auringon säteet. VertiTex ja Aruba ovat sähkökäyttöiset markiisit, jotka on helposti asennettavissa Glasoaseen.Soltis-kankaan ansiosta terassilta näkee hyvin ulos, mutta näkyvyys ulkoa on estetty.

 Maksimi leveys 600 cm (isommat mahdollisia erikoistoiveiden mukaan)
 Maksimi syvyys  400 cm (isommat mahdollisia erikoistoiveiden mukaan)
 Kallistuskulma 5-15 astetta, 15-45 astetta (mallista riippuen)
 47 vakioväriä Kyllä
 Muut RAL-värit Kyllä, 10% lisähinta
 8 erikoisväriä Kyllä, 5% lisähinta
 Muut värit Kyllä, 15% lisähinta
 Vaihtoehtoiset päätypalat Valinnaiset, katon tukirakenteisiin ja vesikouruun
 Vesikouru Kyllä, vesi valuu alas rakenteiden sisältä
 Kattomateriaali 10 mm ja 12 mm laminoitu lasi, 16 mm kennolevy
 Seinämateriaali 10mm kirkas lasi, 6 mm ja 8 mm pyynnöstä. Pyynnöstä myös satiinipinta
 Markiisit Aruba, Veritex, Sottezza, ja WGM sarja
 Muita tietoja (Mallista riippuen) Lasielementit voidaan taittaa ulos- sekä sisäänpäin ja niputtaa molempiin reunoihin. Lasielementtien alakiskot voidaan upottaaa

a